Termal İlkokulu

WEB https://termalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gökçedere Mahallesi Güney Sokak No4 Termal / YALOVA
VİZYON : Termal İlkokulu Olarak Vizyonumuz Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak
MİSYON : Termal İlkokulu Olarak Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir. Değerlerimiz Termal İlkokulu çalışanları olarak, velilerimize – öğrencilerimize ve tüm paydaşlarımıza karşı; Dürüst ve fedakar, Güler yüzlü ve hoşgörülü, Saygısını ve sevgisini esirgemeyen, Empati kurabilen, şeffaf, İletişime açık, mücadeleci, Temiz – titiz ve düzenli, Takım çalışmasına yatkın, idealist bir okuluz.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama:09.00 Bitiş :14.40
Isınma : Doğalgaz
Servis : Üvezpınar Mahallesinde ikamet eden öğrencilerimiz, Termal Belediyesine ait otobüsle okulumuza taşınmaktadır.
Ulaşım : 3 farklı hat minibüs çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 12 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz beyaz bayrak ve beslenme dostu sertifikasına sahiptir... Kurumumuzda ayrıca sıfır atık belgesi bulunmaktadır.